Kære Klub 60 medlemmer

Først vil vi sige, at vi savner jer meget, og håber I alle er ved godt mod. Det er nu, det begynder at blive svært at holde humøret højt – men det bliver bedre.

Bestyrelsen har efter mange overvejelser besluttet at fortsætte lukningen af ALLE aktiviteter i Klub 60 resten af maj måned. Så håber vi, at COVID-19 tillader, at efterårssæsonen kan åbnes med fuld musik til september.

Ærø turen. Som det ser ud nu, tør vi ikke tage ansvaret for turen, da vi sidder tæt på hinanden i bussen. Turen vil blive gennemført, når vi igen må komme hinanden ved. For at Tove kan sende indbetalt beløb tilbage, bedes I ringe til hende på tlf. 5056 6410.

Angående tankgrunden i Drastrup. Brian Svart, Developments Investor, har i 10 år arbejdet på, at få bygget en dagligvarebutik på grunden. Randers Kommune har nu påbegyndt en lokalplan for grunden, nu håber vi bare, at der snart sker noget.

Foredrag. Athenas er klar med en perlerække af gratis online foredrag på www.athenas.dk/webinar.htm og de opdaterer løbende med nye foredragsholdere.

Bestyrelsen slutter med at ønske jer en rigtig god sommer, og vi håber på et glædeligt gensyn til september.

HUSK nu, det gælder stadig om at holde afstand, vaske og spritte hænder af. Pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsner fra Klub 60

Mandag:  09.00 - 16.00